Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: iOS 11.1 Incompatibllity

  1. #1

    iOS 11.1 Incompatibllity

    Don't know if anyone has mentioned this but you can't ( at least I can't ) log in to A2OC on my iPad since the iOS 11.1 " Upgrade " was Installed !

    First I knew was on holiday in Scotland 2 weeks ago when the iOS 11.1 upgrade became available on my iPad. I installed it right away. Had no idea why my User ID or Password was wrong when trying to log in to A2OC. Asked for Password Reset on 5 occasions. All failed. Steve Birchall and Sarge both kindly tried to help. No luck.

    Got on to Apple Live Chat Person, who was very good. Understood the problem. Came up with that it was the Security Improvements of iOS 11.1 that was preventing me logging in ! They advised that Apple can supply advice to Web Site Owners on Software Upgrades required to maintain compatibility with new iOS Versions before they become available for installation on Devices.

    Mrs finally had a good idea. She had not bothered installing the iOS 11.1 on her iPad. Still hasn't, which is how I am posting this. Hers is still 2 versions behind. Still on iOS 10.3.3 I think it is. As if by magic I could log on using my correct User ID and Password (number 5 reset).

    Next move, tried logging in on our iPod Touch. Works on there as well. That is on something like iOS 9.3.5 which it says is the current version for that device.

    So if you can no longer Log In after you have installed iOS 11.1 then that is why.

    Regards,

    Steve U ( '66 Beetle )

  2. #2
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    London
    Posts
    159
    Iím reading this and replying using an iPad Air 2 which has been upgraded to iOS 11.1 which works perfectly on the forum, no log in problem here?
    I do use Google Chrome rather than Safari as my browser though...
    RIP 1.4 petrol AUA engined Pine Green A2 SE, first registered 27th December 2000, tragically taken at 89084 miles

  3. #3
    All I can say is what Apple told me, and the fact that I tried to Log In on my iPad again this morning, just in case it worked. It still does not. Logged in on wife's iPad no problem, using same User ID and Password. Otherwise I would not be talking to you now. Any attempt to Log In on mine results in :- vBulletin Message. You have entered an invalid username or password. Please enter the correct details and try again . . . . . . . .

    I am using Safari but pretty sure Mrs is also. I'll check on that. Apple did get me to clear website data from Safari. Never mentioned using anything other than Safari.

    If anyone can solve that mystery for me that would be great !

    Ta.
    Last edited by 66Beetle; 12-11-2017 at 11:09 AM. Reason: Add Info

  4. #4
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    London
    Posts
    159
    Try Chrome?
    RIP 1.4 petrol AUA engined Pine Green A2 SE, first registered 27th December 2000, tragically taken at 89084 miles

  5. #5
    Can't be that surely ? Typing this on iPod Touch using Safari.

    Log in to A2oc was no problem on here. Previous posts were from Mrs iPad, also on Safari.
    Last edited by 66Beetle; 12-11-2017 at 11:35 AM.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    London
    Posts
    159
    Even stranger, just tried logging in on Safari and it worked first time.
    My iOS version is 11.1.1
    It wouldn’t cost you anything to try Chrome, might be worth a go?
    RIP 1.4 petrol AUA engined Pine Green A2 SE, first registered 27th December 2000, tragically taken at 89084 miles

  7. #7
    Well I would try Google Chrome, if I knew how to ! To Install Chrome it wants me to Log In to App Store using my Apple ID. I have no idea what my Apple ID is !

  8. #8
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    London
    Posts
    159
    Quote Originally Posted by '66Beetle View Post
    Well I would try Google Chrome, if I knew how to ! To Install Chrome it wants me to Log In to App Store using my Apple ID. I have no idea what my Apple ID is !
    Recover it from the link below:
    https://support.apple.com/en-gb/HT201487
    RIP 1.4 petrol AUA engined Pine Green A2 SE, first registered 27th December 2000, tragically taken at 89084 miles

  9. #9
    Will have a go. Our Daughter and Boyfriend plus Son and Girlfriend are coming here for a late afternoon Sunday Lunch, so there will be 4 people under the age of 30 years in the house. I'm sure they will be able to sort it out !

    What really is the strangest thing is that A2OC seems to be the ONLY website affected by thus issue. I can still Log In to ALL of the other websites I use all the time. Not found any other sites I can not Log In to.

  10. Users that liked this post:

    Teresa (15-11-2017)

  11. #10
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Staines, Middlesex, UK
    Posts
    12,620
    Quote Originally Posted by '66Beetle View Post
    Will have a go. Our Daughter and Boyfriend plus Son and Girlfriend are coming here for a late afternoon Sunday Lunch, so there will be 4 people under the age of 30 years in the house. I'm sure they will be able to sort it out !

    What really is the strangest thing is that A2OC seems to be the ONLY website affected by thus issue. I can still Log In to ALL of the other websites I use all the time. Not found any other sites I can not Log In to.
    Sometimes the "Cookies" can be the cause of this issue.

    If you can get them to clear your cookies it might resolve it.

    (I will have a google now to see if I can find how to do it)

    Steve B
    2003 FSI Sport in Violet Silver (LY4W), 85k miles, ex-Motorshow car 2002. Well specced, RNS-D, OSS (working) Red leather sport heated seats with 3 seat bench. Being restored to original spec

    VCDS and Key programming service Including the new shaped key fobs, Votex Jacking point covers (3d copies) available.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •